Hvorfor fælder man træer?

Der er flere forskellige grunde til at man fælder træerne der vokser som skove på vores dejlige jord. Træer gror og gror og er med til at gøre jorden grønnere. Men vi bruger også træerne til meget. Træer bliver i første omgang brugt til at lave papir med. Papir bruger vi i massevis. Papir er en vigtigt del af vores samfund, som bliver brugt hyppigt, og papir kommer fra vores træer. Men af træ kommer også forskellige møbler, og andre ting vi bruger til at bygge huse med. Træer bliver brugt til meget og er vigtigt for samfundet.
Nogle fælder også træer for at gøre plads til andre ting. En stor skov kan blive mindsket ve at man fælder nogle træer. Nogle træer kan ikke bruges lige så let til papir og møbler. Men de fleste træer bliver der gjort nytte af, så de kan blive anvendt til noget.

 

Hvem står for træfældning?

Oftest står ansatte firmaer for træfældning. Hvis noget af en skov skal fældes med træfældning, så er det et firma der bliver ansat til at stå for dette arbejde. Hvis man skal fælde træer til brug af møbler, papir eller materiale til at bygge huse med, så er det også et firma der ansættes til at gøre jobbet med træfældning. Hvis man derhjemme skal have fældet nogle træer kan man også ansætte et firma til det, som har styr på hvad de laver. Man kan også selv prøve at give sig i kast med træfældning. Men man skal dog passe på. Hvis man ikke fælder et træ ordentligt, kan det falde i den forkerte retning. Så er der nogle eller noget der kan komme slemt til skade. Det kræver en vis teknik at fælde et træ på den helt rigtige måde. En teknik som ansatte til træfældning, har super godt styr på.
Hvis du skal have fældet et eller flere træ i haven, er det bare med at ansætte det rigtige firma, hvis du ikke ønsker at komme noget til selv. His du er det mindste i tvivl om hvordan et træ skal fældes, så er det en god idé at ansætte nogle til at klare jobbet for dig. Du kan finde en masse firmaer der udbyder træfældning. Du skal bare finde den helt rigtige forhandler, og få lavet dig en aftale med dem. Så vil du snart være fri for det træ!